Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč Jeny?

21. 1. 2014

 Chs Pessoa odkaz ZDE video ZDE

Proč právě Jeny? Proč CHS Pessoa? 

V říjnu roku 2012 jsem si prohlížela inzeráty pudlíků s myšlenkou že si k Bertíkoj a Čertíkoj pořídím přírůstek, no spíše že si konečně pořídím svého psíka jelikož jsem se odstěhovala od rodičů a psiska zůstaly u nich. 

Jen tak náhodou jsem zavítala i do inzerátů kníračů... 
a zaujal mě tam inzerát na malé kníráčky s PP.
 
Neváhala jsem a oslovila paní chovatelku a později se zamilovala do malé šedé kuličky :-) a začalo velké uvažování pro a proti :-)
 
Zde přidávám kopii naší emailové komunikace, paní chovatelka Radovesnická byla velmi přátelská a snažila se odpovědět na všechny mé otázky...
 
Dobrý den, 
našla jsem Váš inzerát http://www.muj-bazar.cz/inzeraty/knirac-inzerce-394787-stenatka-knirac-maly-pepr-a-sul-s-pp.html
a chtěla bych se zeptat, zatím nezávazně, na Vaše štěňátka, máte ještě volnou fenečku?
Hledám štěně fenečku na sportovní výcvik, obedienci a agility, ráda bych zkusila i výstavy a případně i chov, ale hlavně jako společníka.
Chtěla bych se zeptat na rodiče štěňátek jací jsou v běžném životě jestli mají nebo nemají reakci na střelbu, případně další informace. 
Já se psy zkušenosti mám věnuji se jim asi 7let. Pokud by jste se případně chtěli o mě dozvědět více tak se klidně můžete zeptat.
Přeji hezký den Kalenská Kateřina
 
Dobrý den, děkuji za Váš zájem o štěňátko, máme volnou jednu fenku, myslím, že by se velmi hodila pro Vaše účely , je to živá fenka, která se o vše zajímá a i exterierově je zajímavá. Nafotím ji a pošlu fotky. Já s malými knírači necvičím, protože máme velká plemena se kterými skládáme zkoušky a závodíme, nicméně jsem s matkou štěňat cvičit začala a určitě by zvládla ZZO. Její setra Astalavista byla loni 3 na MS kníračů a má složeny dvě zkoušky a několik závodů za sebou.
Otec štěňátek je jen společník, ale s výbornou povahou.
Pokud se budete ještě chtít na něco zeptat, tak se klidně ptejte.
Hezký den R. Radovesnická

 
Co se týče socializace s jinými psy, tak si myslím, že by to neměl být problém, vzhledem k tomu, že sami máme ještě jiná plemena - No, VK, HV. Naši malí knírači , žijí v symbioze s ostatními a nikdy jsme nemuseli řešit žádný problém, štěňátka samozřejme mezi dospělé velké psy nepouštím, mezi sebou jsou hravé, hrají si jak s plyšáky tak míčky, nijak je netestuji, prostě si spolu všechna hrají. Pokud jde o krmení, tak rovněž jsou všechna žravá, v krmeni se nijak nenimrají.
 
Nakonec jsem si tedy holčičku s příhodným jménem Calamity Jane přivezla domů :-)
 
***

calamity.jpg